La waterpolista hospitalenca Paula Crespi debutarà en uns Jocs Olímpics el dissabte 27 de juliol davant de les amfitriones, França. Un dia que no oblidarà mai i que, sens dubte, farà justícia, no només a la gran temporada que ha signat, sinó també a una carrera plena de treball i molt sacrifici.

La de Santa Eulàlia compta en el seu palmarès amb un Or a l’Europeu de 2020, tres medalles de plata en Mundials absoluts, una de bronze en el passat Campionat del Món, i la Copa de la Reina enguany amb el CN Sant Andreu.

En declaracions a L’Hdigital, Paula Crespí ha dit que està “molt contenta i amb moltes ganes. Porto molt temps darrera d’això, i ara per fi ho he aconseguit. Els Jocs Olímpics són especials; és la gran festa de l’esport.”

Els rivals de la secció espanyola de waterpolo

A París, Espanya disputarà el grup B, juntament amb França, Grècia, Itàlia i la totpoderosa Estats Units. Un grup complicat on lluitarà per les dues primeres places per tenir uns quarts de final més assequibles. I és que guanyar medalla és l’objectiu.

“La selecció, a qualsevol competició, té com a objectiu guanyar. Entrenem sempre per a aquest objectiu”, ha destacat Paula Crespi.

En cas de pujar al podi, Paula Crespi es convertiria en la primera esportista medallista olímpica de L’Hospitalet després de més de 125 anys de Jocs Olímpics.

L’Hospitalet als Jocs Olímpics

Domènec Carulla, Gustau Biosca, Toni Bové, Xavi Fernández, Maria Àngels Bardina, Lucas Mondelo o Jordi Alba són alguns dels esportistes olímpics que ha donat L’Hospitalet i que es van recollir en el reportatge ‘En Primera Persona – Els olímpics i paralímpics hospitalencs des de 1924 a l’actualitat’: