La Unificación Bellvitge ha emès un comunicat que ha fet arribar als seus socis en què defensa la gestió de l’expresident Ángel Moya i on nega que aquest hagi malversat diners del club.

El comunicat s’ha emès després que fa uns dies L’Hdigital publiqués una notícia sobre la citació de Moya per declarar en un jutjat de L’Hospitalet en qualitat d’investigat per un cas de presumptes irregularitats en la seva gestió del club.

La junta actual de la Unificación Bellvitge afirma que la gestió d’Ángel Moya al capdavant del club ha “estat exemplar i que gràcies a la seva tasca el club va superar unes greus dificultats econòmiques i ara s’ha convertit és un dels clubs de referència de la ciutat”.

La Unificación Bellvitge explica que ha recollit el testimoni de Moya i que no tenen dubte que no hi ha hagut malversació per la seva part i que esperen que la justícia esclareixi els fets.

A més, el club afirma que se sotmeten a un control independent anual i que sempre ha estat superat de forma satisfactòria.