L’equip amateur masculí de la Uni Bellvitge ha sumat quatre punts en els últims dos partits de lliga. Una bona dinàmica de resultats que coincideix amb l’arribada de Pedro Milla a la banqueta després d’un inici irregular on l’equip s’havia apropat massa a les places del descens. El director general del club Pol Moliner ha reconegut que “no ens agrada mai dir-li a un entrenador que no continua, perquè al final no és la nostra filosofia. Però en el món del futbol les circumstàncies són les que són. Si es fan canvis sempre és benefici de l’equip. Ara, amb l’arribada de Pedro Milla, les sensacions són molt bones”.

La Uni Bellvitge té aquest nou curs més de quatre-cents jugadors i jugadores, que es reparteixen en fins a 26 equips, entre els quals destaquen l’inclusiu -que ja porta uns quants anys- i el femení que s’ha pogut recuperar. Moliner explica que “des que va entrar la nova junta directiva, amb Lucas Córdoba com a president, hi havia l’objectiu de retornar la secció femenina a la Uni. La temporada passada vam treballar de valent per aquest curs 2023-2024 tenir un equip per continuar creixent. El més important és donar estabilitat a aquest projecte. Pel que fa al conjunt inclusiu, ens fa molta il·lusió tenir-lo entre nosaltres. Estem molt orgullosos”.

D’altra banda, el pròxim 28 de desembre se celebrarà la Nadal Cup, un torneig de categoria prebenjamí que comptarà amb la participació de clubs com la FE L’Hospitalet Atlètic, l’Hospitalense, el Prat i l’Espluguenc entre d’altres.