El CP Sarrià serà el primer rival de la UD Gornal a la 1a Catalana que donarà el tret de sortida aquest cap de setmana amb la disputa de la primera jornada. Concretament, el conjunt de David Parra debutarà a les 16h a l’Estadi Municipal.

El Gornal, que també és l’equip filial del Centre d’Esports L’Hospitalet, buscarà sense complexos els primers 3 punts davant d’un rival que la temporada passada va lluitar per no perdre la categoria.

Des de les files del Gornal confien en signar un bon debut després d’una pretemporada atípica on hi ha hagut molts jugadors a prova i la plantilla no s’ha tancat fins a darrera hora.

L’entrenador David Parra explica que “ha estat complicat, hem tingut molta gent. Ara estem en bona dinàmica i sensacions, tots anem en la mateixa direcció: club, direcció esportiva, cos tècnic i jugadors”.

David Parra es mostra optimista de cara al futur. No s’amaga de dir que al principi va costar una mica adaptar-se al que representa tota l’estructura d’un club com el Centre d’Esports L’Hospitalet. Ara que tothom es coneix la casa esperen obtenir gran resultats.

Ell mateix comenta que “al principi van ser moltes coses noves. Has de conèixer tot: horaris, instal·lacions, un camp molt gran, etc. Però per sort tothom ens ha ajudat molt. També sabem que som un cos tècnic exigent. Però entre tots ho traurem endavant”.

El partit davant del Sarrià aquest dissabte a les 4 de la tarda a l’Estadi municipal serà sense públic. La Federació Catalana ha sancionat amb un partit de tancament per l’incidència de la darrera jornada de la temporada anterior.