D’aquí a poc menys d’un mes la UD Gornal disputarà el primer partit de la seva història a la 1a Catalana masculina de futbol. El conjunt de David Parra ja es prepara per al repte.

I ho fa sense oblidar la seva condició de filial del CE L’Hospitalet i que la formació també ha de ser part important del dia a dia de l’equip. Això ho té clar l’entrenador, David Parra, debutant a les banquetes de la ciutat. Parra explica que és conscient que molts dels jugadors tenen l’aspiració d’anar al primer equip. “És més, volem només jugadors que tinguin aquest objectiu”, assegura.

Amb el gruix de jugadors ja confirmats, en pròxims dies s’acabarà de perfilar una plantilla que tindrà principalment jugadors sub23. De l’any passat, només repeteix Erik Beattie. Cal acoblar a la resta: “Molts jugadors nous i el que hem de fer ara és intentar encaixar les peces per estar preparats d’aquí a un mes”, diu Parra.

Un dels jugadors que acaba d’aterrar és Rubén Gómez, lateral provinent del Santfeliuenc i que ja va estar al futbol base de l’Hospi. El defensa reconeix que “tothom està molt il·lusionat i amb moltes ganes. És una categoria en la qual podrem gaudir”.

Gómez no amaga que tota la plantilla mira de reüll el primer equip del CE L’Hospitalet i que tots tenen l’aspiració de poder debutar: “Crec que tots estem capacitats. Necessitem que ens donin l’oportunitat però per qualitat i ganes, segur que podem estar”.

La UD Gornal debutarà el pròxim 16 de setembre, a casa contra el Sarrià. Abans, l’equip de David Parra jugarà quatre amistosos i disputarà el torneig “Ciutat de L’Hospitalet”, del 28 d’agost al 3 de setembre.