Temporada rere temporada, l’Atlètic Club Hospitalense mostra que la solidaritat i la cooperació és part important del seu dia a dia. La Santa Cup, el torneig cadet masculí que organitza l’entitat, torna a ser un exemple d’això i, en aquest cas, el club busca recaptar aliments i productes bàsics per a persones vulnerables, amb l’ajuda de la Creu Roja.

Aquesta iniciativa se suma a la de fa unes setmanes, quan es va organitzar la primera edició de la Copa Solidària Pedro Villegas, que tenia com a objectiu la lluita contra l’assetjament escolar.

“En aquest cas donem suport a les persones més vulnerables amb l’ajuda de la Creu Roja”, explica Sergio Gautier, coordinador del club. “Convidem totes les famílies a què ens portin aliments i productes d’higiene bàsics per poder recollir-los i donar-los”, afegeix.

A més del component solidari, la competició arriba a la seva tercera edició i, a poc a poc, el nivell dels participants augmenta. Enguany, el torneig disposa de nou equips. A més de l’Hospitalense, com a organitzador, hi participen tres clubs més de la ciutat: la UD Unificación Bellvitge, la UD Gornal i la FAF L’Hospitalet. El cartell el completen altres entitats com el Sants, el Poble Sec, el Santboià o el Castelldefels.

L’Atlètic Club Hospitalense no descansarà en aquest tram final de temporada i ja té diferents esdeveniments en ment. El club vol aprofitar les Festes de Primavera per muntar el seu propi estand i fer coincidir aquestes dates amb la presentació dels equips de l’entitat. A més, també es prepara, per al mes de juny, el segon torneig Tot Dona, competició de futbol femení.