Aquest dissabte arrenca una nova edició de la Setmana de Cant Coral de L’Hospitalet, una edició ben especial perquè s’arriba a la número 40. Us acostem el programa musical i les declaracions que la seva presidenta, Montserrat Lluveras, ha fet a l’Entrevista de l’Informatiu, on s’ha mostrat “il·lusionada per la fita d’assolir els 40 anys “.

La Setmana de Cant Coral va néixer l’any 1984 de la mà de les corals Elisard Sala, Xalesta, i Heura. El dissabte 11 de maig serà el torn de la Polifònica de Puig-Reig i el diumenge 12, el del Cor Cantabile. Dos estils de corals diferents ja que segons Lluveras, “sempre hem volgut que els cors que participen sigui variats. D’una banda, un estil més jove amb el Cantabile, i més consolidats el de la Polifònica”.

Ja el segon cap de setmana, la Setmana de Cant Coral aposta per dos grups d’estils ben diferents. “La Capella de música de Pi que és una coral més religiosa i clàssica i les Fourchettes, 5 noies joves que són interessants per l’actualització que suposen del cant coral”.

Amb la vista posada al futur, la seva presidenta Montse Lluveras ha explicat que estan “en converses amb l’Escolania de Montserrat i també ens agradaria poder obrir-nos a cors només instrumentals”. Les entrades valen 7€ i es poden adquirir al web de l’Auditori Barradas.