El CE L’Hospitalet tenia l’oportunitat de tancar la salvació aquest diumenge però la derrota davant l’Òdena per 1-2 ha complicat el futur immediat del conjunt de Toni Polidano.

I, s’ha de dir, no es pot qualificar d’injusta la derrota. L’equip hospitalenc no ha sortit bé al terreny de joc i l’Òdena, també implicat en la lluita per evitar el descens, ho ha aprofitat. Un servei de cantonada mal defensat ho aprofitava Nerea González per avançar les visitants. I pocs minuts més tard, repetia la ’25’ de l’Òdena, en un mà a mà que arribava després d’un servei de porteria.

L’Hospi ha intentat reaccionar i el final de la primera part ja ha mostrat certa intenció de millora. La segona meitat ha confirmat les intencions de l’equip de Toni Polidano, que ha tingut la pilota i ha buscat l’atac durant pràcticament els 45 minuts. Però malgrat el domini, tampoc s’ha generat massa perill.

El gol de Romi, al 78, ha fet que el duel tingués més emoció en els darrers instants tot i que sense sort per a l’Hospi. La derrota fa que el conjunt de Toni Polidano s’ho hagi de jugar tot a una carta. El pròxim cap de setmana, a casa, l’Hospi aconseguirà la salvació si supera el Sant Vicenç, també rival directe.

Fotografia: CE L’Hospitalet