Ja fa un any que la sala River va aixecar persiana al barri del Centre al local on abans hi havia The Void i, abans, el Depo. El 15 i 16 de març celebren l’aniversari amb un monòleg de Raúl Alcaraz, un concert de rumba i les sessions dels Dj’s residents.

La complicada situació derivada de la pandèmia va fer que els responsables de The Void decidissin traspassar el negoci. El van agafar quatre amics de Bellvitge que es van llençar de cap al projecte fent alguns canvis. Van començar fent un rentat de cara a la sala i, després, van canviar l’ambient musical aparcant la música tecno i apostant pel mainstream, la música que sona ara.

La sala River ha volgut mantenir l’esperit cultural que ja tenia l’antic Depo. És per això que segueix vinculada als actes de ciutat, com per exemple les Festes de Primavera. La sala també acull concerts de petit format i es dóna l’opció de llogar l’espai per esdeveniments locals.

Amb tot, la valoració d’aquest primer any de vida és satisfactòria, malgrat els alts i baixos. Un dels responsables de la Sala River, Óscar Chueca, explica que “és agraït perquè veus que la gent s’ho passa bé i es poden organitzar coses que sense un espai com aquest no es farien”.