La ruta gastronòmica A la tardor, platillos! torna avui amb una proposta de cuina de qualitat feta amb productes de temporada i propostes variades, tradicionals o creatives. En total, hi participen 28 platillos dels establiments que hi participen.

Del 6 al 23 de novembre, dins els horaris que estableixi cada local, s’hi podrà degustar un plat i una beguda per 4,5 euros. Alguns establiments, a més, ofereixen l’opció d’endur-se el platillo a casa. També hi ha opcions vegetarianes i sense gluten perquè més persones puguin degustar els àpats que presenten els establiments.

Consulta el programa i els establiments participants

L’any passat es van servir més de 8.100 platillos, una xifra rècord que mostra la vitalitat de la proposta i de la restauració a L’Hospitalet.

A la tardor, platillos! tanca la programació de les rutes gastronòmiques de la ciutat d’aquest any: la Primavera de tapes, que es fa durant les Festes de Primavera, i les que coincideixen amb les festes majors dels barris.

Premis i regals

L’11 de desembre, es lliuraran els premis als millors platillos de la ruta. El jurat decidirà els guardons del Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica. L’última categoria, el Platillo més popular, serà escollida pels ciutadans.

Consulta el programa i els establiments participants

Cada establiment tindrà una urna perquè la clientela voti el seu platillo preferit. Perquè el vot sigui vàlid, la butlleta haurà de comptar amb els segells de 3 establiments diferents i, entre tots els participants, se sortejaran diferents premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta.

A més, el blog L’Hospitalet gastronòmic sortejarà un val regal de 40 euros per gaudir de la restauració de la ciutat, entre totes les persones que comentin el seu post del sorteig, etiquetin algun altre perfil i segueixin les xarxes socials de L’Hospitalet Turisme.

Pots consultar tots els establiments que hi participen i la butlleta de les votacions, aquí.

L’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa les rutes de tapes en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i el blog L’Hospitalet gastronòmic, amb l’objectiu de dinamitzar la gastronomia local i impulsar la ciutat com a destí turístic gastronòmic.

L’acte de presentació d’aqusta 11ena edició va tenir lloc el 28 d’octubre i va comptar amb la presència de l’alcalde, David Quirós; la tinenta d’alcaldia de Ciutat Transformadora, Cristina Santón, i representants dels establiments participants i de les entitats col·laboradores. La padrina d’aquesta edició és Mònica Escudero, periodista i divulgadora gastronòmica, coneguda defensora dels productes de temporada i proximitat.