La Regidoria dels barris de La Florida, Les Planes, Pubilla Cases i Can Serra es trasllada a uns locals municipals del carrer de Belchite, un cop remodelats. L’Ajuntament ha aprovat el projecte d’obres, amb un cost de 455.000 euros. D’altra banda, també es remodelarà el local al carrer Iberia, on s’ubicarà el nou casal de gent gran amb més de 1.200 metres quadrats. Les obres començaran a principis de 2014.

Les obres consistiran en la remodelació de dos locals municipals, el del carrer Iberia, on es troba l’actual regidoria dels districtes IV i V, i el del carrer Belchite, que ara acull el Casal d’Avis del barri. Les obres es realitzen amb criteris de minimització de costos i per tal d’interferir el mínim en els serveis que donen aquests dos equipaments.

El projecte estableix les obres d’adequació de dos locals ara independents: un, al carrer de Belchite, 5-7, amb una superfície útil de 223 m²; i un altre, emplaçat al costat, al carrer de Belchite, 9-11, amb una superfície útil de 226 m2, ocupat en l’actualitat pel Casal de la Gent Gran de Pubilla Cases.

La nova regidora tindrà un espai suficient per acollir els serveis d’atenció ciutadana que presta, amb una sala d’actes independent i un aforament de 87 persones, de manera que els veïns i les entitats puguin utilitzar-la.

Un casal d’avis més gran

L’Ajuntament també ha aprovat el projecte per portar a terme petites obres a l’equipament del carrer Iberia per acollir el Casal de la gent gran de Pubilla Cases, que disposarà d’un total de 1.240 metres quadrats, més del doble de l’espai de l’actual.

Es tractarà d’un edifici de planta baixa, més dues plantes amb ascensor. A la planta baixa, hi haurà serveis de perruqueria , bar i sales d’estar i a la resta hi haurà una aula de manualitats, sales polivalents, espai de lectura, una aula d’informàtica i una gran sala per fer ioga o ball.