Jornada molt animada a la rambla de Just Oliveras. Han estat molts els veïns i veïnes que han passejat, mirat i comprat llibres i roses en els diferents estands que s’han ubicat en aquesta via, entre els carrers Tarragona i Josep Tarradellas.

La manca de pluja ha permès que les botigues obrissin amb normalitat, després d’una nit plujosa. El fet que la diada caigui en dia feiner es considera una bona notícia per part des venedors de llibres i roses. S’esperen moltes vendes.

Pel que fa a les roses, la rosa vermella ha estat l’estrella amb propostes que han des dels 4 euros en amunt. La tradicional ha estat la més venuda, però cada floristeria fa la seva aposta pròpia.

Tot i que encara és d’hora per conèixer la tendència de vendes de llibres, ja que fins d’aquí a unes hores no es faran públiques les dades, a Abacus parlaven de la darrera novel·la de Javier Castillo, La grieta del silencio, un thriller sobre un nen desaparegut fa 30 anys;  i Ales de Ferro, de Rebecca Yarros, una novel·la juvenil de fantasia heroica.

A Perutxo parlaven de dos llibres: la saga de Santiago Posteguillo sobre Roma, i Ansia, d’Henar Alvarez.