Torre Barrina continua la seva aposta decidida per les noves tecnologies, per reduir la bretxa digital i per potenciar el món audiovisual. Ja estan obertes les inscripcions i al llarg d’aquest mes de gener comencen un seguit de cursos sobre smartphones, informàtica, Tic training o sobre edició d’àudios.

El 13 de gener serà el torn de “On air: la ràdio com a mitjà transformador” que també s’oferirà el 20 de febrer. Els divendres des del 19 de gener al 22 de març serà el torn de Tic Truck píndoles informatives i els dilluns del 22 de gener al 18 de març arribarà Productora Lab. El TIC Training es farà en una sola sessió el 22 de gener.

El Trekking informàtic es divideix en dos grups: el primer anirà el dilluns 29 de gener i continuarà el 12 i 26 de febrer i el 12 de març. El segon grup, dilluns, 5 i 19 de febrer i el 4 i 18 de març. El curs d’Smartphone també es dividirà en dos grups. El primer, dimecres, 31 de gener, el 14 i 28 de febrer i el 13 de març. El segon grup, dimecres 7 i 21 de febrer i 6 i 20 de març.

Conèixer un plató, els elements que el configuren, les càmeres i tot allò imprescindible per emetre per televisió es posarà a l’abast dels alumnes en el curs Experiència immersiva al plató, els dies 22 i 29 de febrer. El 5 de març s’ensenyarà com editar els àudios i el 7 i 14 de març es podrà potenciar la creativitat a través de la Intel·ligència Artificial