La Policia Local de L’Hospitalet consolida plantilla amb 12 agents, 9 homes i 3 dones, que després de dos anys formació a l’Escola de Policia, se sumen al més de 350 agents que ja presten servei.

Com és habitual, l’acte de presa de possessió del càrrec s’ha fet al saló de plens de l’Ajuntament, amb la presència de càrrecs del govern local i també de familiars i amistats dels agents.

En aquesta ocasió, s’incorporen a la Guàrdia Urbana 3 dones, que han ressaltat la feminització del cos.

L’agent Tamara Moreno González ha explicat que “a mi la vocació em ve de família, del meu pare, i ja des de petita que volia ser policia”. La seva companya Laura Aguilera Robles ha ressaltat el testimoni de dones policies de generacions anteriors “que potser ho van tenir una mica més difícil que nosaltres”, però ha confirmat que “les dones cada vegada tindrem més presència”.

I la també nova agent Joanna Rodríguez Ruiz ha afirmat que “la meva motivació principal és ser-hi a prop i en el dia a dia de la gent”.

I altres 3 agents, 3 caporals i 3 sergents, que han pujar en l’escalafó i han rebut les noves credencials. És el cas del caporal David Garcia Manota, ques’ha mostrat molt satisfet d’aquesta promoció professional “i poder compartir-ho amb la família i els companys”.

L’alcaldessa, Núria Marín, i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Jesús Husillos ha posat l’accent en la necessitat de reforçar la policia de proximitat. Segons Husillos, “tots els nostres esforços estan centrats en la proximitat i mirar de reconnectar amb la ciutadania”.

I com marca la tradició, els nous i noves agents de la Policia Local s’han fet foto de grup amb les autoritats.