Aquest cap de setmana, sembla que la pluja volia fer la guitza a la Festa Major de Sant Josep. Tot i que ha calgut estar pendent del cel, pels volts del dissabte al migdia, el sol s’ha apoderat del carrer Prat de la Riba, que s’ha emplenat de riuades de gent, que volia gaudir de la primera festa major dels barris de la ciutat.

El president de la comissió de Festes, Antonio Gata que és qui ha estat més pendent la climatologia, estava molt satisfet amb l’ambient els carrers: “Tot i la pluja confiàvem en què pararia sobre el migdia, i la gent ha sortit al carrer a gaudir de les activitats”.

Ningú s’ha volgut perdre l’ambient del barri, i especialment d’activitats insígnia de la festa, com són la Fira de Comerç i la Mostra de Vins i Caves. Enric Cardona, del Celler Can Pep, impulsor de la mostra, creu que és una activitat que crea barri i que ajuda a conèixer el producte del territori. “La gent del barri coneix la mostra i cada any si suma més gent a venir a tastar vins i caves, que els ajuden a valorar el producte que tenim als cellers de casa”.

Fins aquest diumenge al vespre les activitats no paren, amb més música, tallers i cultura popular, que tindran com a cloenda de la festa l’espectacle de llums i color.