La plantilla de la residència de gent gran DomusVi, ubicada al barri de Sanfeliu a tocar del parc de Can Buxeres, es mobilitzen aquesta setmana per denunciar que l’empresa no respecta el conveni col·lectiu de Treballadors de Residències.

Asseguren que les seves jornades laborals són precàries i que una part dels contractes no estan regularitzats. Al mateix temps, han alertat que manca personal d’imfermeria i de geriatria.

El president del comitè d’empresa de DomusVI, Efrén Segovia, ha indicat que “la pèrdua de personal que va patir la residència després de la pandèmia del coronavirus no s’ha reemplaçat. L’empresa està vulnerant el conveni col·lectiu de Treballadors de Residències perquè no respecta les ràtios i ens sobrecarrega de feina. Tenim a companys de baixa mèdica i des de DomusVi no fan res per suplir aquestes absències”.

De la mateixa manera ha subratllat que “aquesta residència ha tingut fins a cinc directors en els darrers quatre anys. Cap d’ells ha tingut l’autoritat moral suficient per resoldre aquests problemes. Només han proposat pedaços que han posat fi a la manca de personal”.

Per últim Efrén Segovia ha denunciat que “actualment tenim a 180 residents, dels quals tenen cura entre tretze i catorze auxiliars. És una vulneració de les ràtios que des de DomusVi emmascaren cada vegada que apareix Inspecció de Treball”.