Passar els dies d’estiu a la piscina és una de les formes preferides de viure les vacances a L’Hospitalet per a petits i grans. Així ho demostra l’èxit de públic que està tenint la Piscina exterior del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord en els primers dies de temporada estiuenca.

Molts joves es reuneixen cada dia en un entorn fresc i amb instal·lacions de primera: “Per mi és una de les millors piscines que hi ha a L’Hospitalet, m’encanta. Sempre vinc amb la meva família”, explica un jove que ha vingut juntament amb els seus amics.

Els pares també veuen amb molt bons ulls tenir una piscina com aquesta a prop de casa, especialment gràcies a la feina dels socorristes: “Està tot tranquil i estem segurs perquè sempre estan els nois pendents dels nens i m’agrada”, comenta una mare.

Tot i que les opinions són molt positives, alguns usuaris demanen que s’ampliï l’horari de la piscina, ja que a les 19h tanca. D’altra banda, altres reclamen que s’instal·li un bar on menjar i beure, principalment per als nens.

A meitat de preu a la tarda

El preu de l’entrada general per a adults és de 8 euros, però a partir de les 16h es redueix a 4,5 euros. A banda, els abonaments també són molt populars i fan d’aquesta una de les piscines preferides de L’Hospitalet.

Podeu consultar aquí les tarifes.