Els abonats i abonades de les Piscines Municipals podran tornar a fer ús de la piscina exterior aquest mateix mes de juny. L’Ajuntament té previst fer-ho en un parell de setmanes, juntament amb la reobertura del vestidor masculí, una vegada s’hagi fet totes les comprovacions de seguretat. En el cas del vestidor femení, s’està estudiant la possibilitat d’ubicar uns mòduls prefabricats als voltants de la piscina exterior.

Francesc Belver, primer tinent d’alcaldia, ha comentat que “la idea és que la piscina exterior estigui oberta al mes de juny, tot protegint els vidres de la piscina interior que es van trencar per l’increment de la temperatura. S’han fet controls per comprovar que les aigües no estan contaminades”.

El foc va afectar la zona de dutxes i els lavabos del vestidor femení. A més, el fum i les altes temperatures van ocasionar desperfectes a la piscina interior. En aquest cas, sembla que la reobertura trigarà més temps.

D’ençà que es van tancar les Piscines Municipals a finals del mes d’abril, les persones abonades han pogut fer ús de les instal·lacions aquàtiques de la resta de poliesportius municipals. Fins ara, s’han realitzat més de 14.000 usos per part dels usuaris i usuàries derivats de les Piscines Municipals.