L’H Orgull acaba d’estrenar nou mandat i n’hem parlat a l’Entrevista de l’Informatiu amb el seu president, Javier Garrigós. Ha dit que “entrem en el nou mandat amb moltes ganes i la mateixa il·lusió del primer dia per tirar endavant projectes com ara treballar amb les persones trans, intentar portar programes amb la gent gran i entrar a col·legis i institut, que ens costa més”.

Garrigós ha explicat com “en cinc anys han canviat moltes coses. No es feien manifestos com ara, ens concentrem davant de les agressions que patim. Hem fet coses i manquen moltes per fer. A la ciutat ens preocupa que hi ha molts immigrants que ens expliquen la seva situació i on poden acudir per diferents temes i també per la burocràcia i por i no saben si es poden casar o no i també persones trans que desconeixen on anar”.

Un tema que sembla força oblidat darrerament és el VIH/SIDA. Javier Garrigós ha recordat que “la malaltia continua, no hem d’oblidar-la perquè el VIH existeix malgrat ser gairebé crònica. I estem alertats per l’augment significatiu de malalties de transmissió sexual entre els joves”.