Les inscripcions per a la 32a Milla Urbana de Santa Eulàlia ja estan obertes. L’organització tornarà a apostar pel format solidari i fa un pas més en intentar que sigui un esdeveniment obert per a totes les persones.

En aquest sentit, una de les novetats és la ‘iaiorunner’, competició ideada per a majors de 65 anys i que es pot fer corrent o caminant. La distància serà menor i es busca obrir la Milla a més persones del barri. “Creiem molt en aquesta filosofia que tothom pot córrer la nostra Milla Urbana de Santa Eulàlia”, explica José Manuel Ruiz, un dels organitzadors. “Volem que cada cop hi hagi més tipologies de persones i que aquesta interacció entre tots creixi”, continua.

No és el primer pas que ha fet la Milla Urbana de Santa Eulàlia en aquest sentit, que des de fa anys compta amb curses per als més petits, d’atenció a la diversitat i un relleu familiar.

Una altra de les novetats és la forma d’inscripció, que enguany serà 100% de forma telemàtica. L’habitual litre de llet o oli es canvia per un euro, que anirà destinat a la Creu Roja de L’Hospitalet, un altre euro per a Sant Joan de Déu i els dos euros d’inscripció.

Tothom qui vulgui participar ja es pot apuntar a través del web millaurbanasantaeulalia.cat. Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 26 d’abril.