La Marea Pensionista de L’Hospitalet ha arribat als deu anys de vida i ho ha celebrat tot retent homenatge als seus fundadors. Al llarg d’aquest temps han reivindicat un seguit de millores per a les persones jubilades com ara l’augment de la pensió mínima, acabar amb la bretxa de gènere i que les vídues cobrin una pensió més alta.

Entrevista amb Miguel Ángel Hernández. Portaveu Marea Pensionista de L ‘Hospitalet

Miguel Angel Hernández, portaveu de la Marea Pensionista de L’Hospitalet ha dit en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu que “avui dia el 52% de les pensions són inferiors als 1.000 euros. Volem aconseguir que la pensió mínima sigui com el salari mínim i arribi als 1.080 euros. Uns diners que tal com està la vida són insuficients per viure dignament”.

Hernández ha afegit que “a Europa s’està demanant que el mínim a cobrar sigui de 1.200 euros. I volem que el proper govern espanyol incideixi en la injustícia que una persona vídua cobri només el 50 o 60% de la pensió del marit. Calen més mobilitzacions i durant l’octubre tornarem a manifestar-nos a la Rambla Just Oliveras, cada dilluns, menys el darrer de cada mes quan anem a Barcelona a manifestar-nos amb altres Mareas”.

El portaveu de la Marea Pensionista de L’Hospitalet ha convidat “a totes les persones que cobren una pensió i als treballadors i entitats socials a la manifestació del 28 d’octubre que es farà a Madrid i anirà des d’Atotxa fins a Sol per continuar demanant la millora de les pensions i la resta de reivindicacions que fa anys volem aconseguir”.