El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre es presentarà de forma oficial el carregador de vehicle elèctric de Floox, marca de l’empresa hospitalenca Premium PSU. La posada en escena coincidirà amb l’eMobilityExperience, saló de la mobilitat elèctrica que es durà a terme al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Un nou carregador de vehicle elèctric que ha estat dissenyat i desenvolupat 100% a L’Hospitalet, en les instal·lacions de l’empresa al Polígon Pedrosa. Durant els darrers dos anys, un equip format per 15 enginyers han treballat amb èxit en un hardware i software propi del carregador. I ara, amb aquesta etapa ja completada, és el moment de validar i certificar el producte per després industrialitzar-ne la producció.

La nova estació de càrrega destaca per la seva relació entre la potència, la lleugeresa i la compacitat. En concret, es tracta del carregador de vehicle elèctric de 60kW més compacte del mercat, un dels seus grans avantatges respecte a la resta de models.

“Està pensat per ser robust, que no falli, amb manteniment fàcil. I és el més compacte del mercat amb 60kW de potència, a més de poder-se muntar a la paret directament, cosa que no és gaire habitual”, explica Martí Salvador, director d’enginyeria de Floox. “És el que estan demanant els clients ara mateix”, afegeix Àngel Valls, director comercial de la marca.

El nou carregador, un cop presentat a l’eMobilityExperience, passarà a les fases de validació i certificació. La idea és començar a comercialitzar-ho a partir de 2024, principalment en zones de pas com hipermercats, centres comercials, cinemes… “On l’usuari pugui fer parades per dinar, fer compres, carregar i seguir fins a la següent parada”, explica Valls.

La posada en escena del nou producte de Floox, marca de Premium PSU, serà determinant per a una empresa que ha mantingut un creixement sostingut els darrers exercicis i que espera doblar els ingressos en dos anys. Per fer-ho, ja pensen en les pròximes novetats, on la reducció de l’espai i l’augment de la potència seran claus.