El Teatre Joventut acull un any més el ballet clàssic “El Trencanous”, interpretat pels alumnes del Centre de Dansa de Catalunya. Un ballet amb música de Txaikovski que ja s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates arreu del món.

“És un ballet molt tradicional per les dates de Nadal”, explica el codirector del CDC Joan Boix, que també apunta que és “la manera de posar el ballet clàssic a l’actualitat”. De la seva banda, la també codirectora del centre Roser Muñoz explica que el muntatge “té l’essència del Nadal i de tot el que et pugui fer il·lusió, tant per nens com per a adults”.

Una trentena d’alumnes d’entre 11 i 20 anys participen al muntatge. L’espectacle es revisa cada any ja que els alumnes van canviant de rols i avancen en la seva formació. “ Per ells és una evolució perquè amb els anys vas pujant”, explica Joan Boix que recorda que aquest és el funcionament d’una companyia. “Per ells és un tastet del què serà la vida professional”, conclou Muñoz.

La màgia i la fantasia d’El Trencanous es podrà veure aquest dissabte 16 i diumenge 17 de desembre a les 18 hores al Teatre Joventut.