Des d’aquest dimecres 27 de Desembre i fins el 4 de gener es posen en marxa  les quatre propostes immersives que permetran gaudir del Nadal amb intensitat. Recordem que les entrades es van poder reservar prèviament a través del web, i que encara podeu aconseguir-ne online.

A més, si voleu assistir a alguns de les espectacles que ja han penjat el cartell d’entrades exhaurides sempre us podeu presentar a la cua i veure si han quedat algunes places disponibles.

Tots els detalls dels espectacles:

El Campament Reial. Del 27 de desembre al 4 de gener al parc de les Planes. El seguici dels Reis Mags d’Orient hi instal·larà el campament base amb les tres carpes reials: la de Melcior (que prové de les faldes de l’Himàlaia), la de Gaspar (que prové de les terres més àrides de l’Orient) i la de Baltasar (que prové de l’Àfrica). A dins hi trobarem els patges reials que preparen l’arribada dels Reis al campament i al costat de les carpes, l’estel, les cartes, els regals, el carbó i els caramels. 

La Fàbrica de Caramels. Del 27 de desembre al 4 de gener a Torre Barrina. Aquest espai es transforma en una gran fàbrica de caramels amb els seus tubs, els seus engranatges, la seva energia, amb un equip de cuiners, encapçalat pel cuiner en cap, que explicarà la recepta secreta dels caramels. La Fàbrica de Caramels és un espectacle de mapping teatral, en el qual interactuen actors, ballarins i públic.  

La Fàbrica de Joguines. Del 27 de desembre al 4 de gener a Can Trinxet. Un espectacle tendre i divertit, a través de tres espais: l’Oficina de Correus, la seu central de gestió de la correspondència de Ses Majestats els Reis Mags, l’Empaquetadora i el Magatzem, sobre el viatge d’una carta fins a convertir-se en un regal.  

El Jardí dels Desitjos. Del 27 de desembre al 4 de gener al parc de Can Buxeres. Al jardí del Palauet de Can Buxeres hi ha aparegut un bosc. Un lloc on els somnis es fan realitat. Perquè escriure un desig és el primer pas per fer-lo possible.

Podeu consultar l’ampli ventall de propostes al web de Nadal (www.l-h.cat/nadal).