Durant aquest cap de setmana, el 16 i 17 de desembre, tindran lloc les representacions nadalenques dels sis grups de teatre infantils i juvenils al Centre Catòlic que formen part de Capsa de Somnis.

Dissabte 16, a partir de les 18:30, actuaran els grups de Bambolines amb “Té talent nadalenc”, el grup de Butaques amb “El meu primer Nadal” i el grup Trapes que presentarà “Ai els pixapins!”

Diumenge 17, es farà una altra sessió triple a les 18:30, amb el grup Ciclorames que presentarà “Un Nadal de poca volada”, el grup Corbates que presentarà “Guerra i neu” i el de Guixetes que presentarà “Burning Nadal”.

Els intèrprets, uns 45 en total, són joves actors i actrius d’entre cinc i quinze anys del grup de teatre Capsa de Somnis. Cada “Conte d’Hivern” té una durada aproximada d’uns 20 minuts i els textos són creacions pròpies.

Aquests dies, estan fent els darrers assajos d’allò que porten treballant des de l’inici de curs. Televisió de L’Hospitalet ha assistit a l’assaig general per saber com està vivint el grup Butaques un dels moments més especials de l’any.

Aquí es poden adquirir les entrades.

Els Pastorets escalfen motors

A la vegada, el Quadre Escènic del Centre Catòlic continua immers en els assajos d’Els Pastorets, en la seva tradicional adaptació del clàssic de Folch i Torres. Aquest any la posada en escena, sota la direcció general de Xavier Rios, portarà novetats tant en l’escenografia com pel que fa als personatges. Les representacions tindran lloc els següents dies:

  • 23 de desembre a les 19h
  • 25 de desembre a les 20h
  • 26 de desembre a les 19h
  • 30 de desembre a les 19h
  • 7 de gener a les 11:30h