El Let’s tornarà a omplir les sales de música en viu de L’Hospitalet de la millor música independent. Entre els primers artistes confirmats per la pròxima edició destaquen noms consolidats com Jimena Amarillo, La Ludwig Band, El Columpio Asesino o Lildami, però també artistes emergents amb gran projecció com Cristina Len, Flora o Lusillón. I, per primera vegada, comptarà també amb alguns noms internacionals com els britànics Fujiya & Miyagi.

El concert inaugural serà el de la valenciana Jimena Amarillo, que actuarà per segona vegada al festival, però aquest cop ja consagrada com una referent del nou pop estatal i presentant el seu segon disc La pena no es cómoda.

L’artista madrilenya Lusillón obrirà la nit presentant el seu primer disc Pensando mucho y mal, que l’ha posicionat com una de les artistes emergents més a tenir en compte de l’escena pop estatal. La Ludwig Band són ja un dels valors més interessants de l’escena catalana i al Let’s presentaran el seu tercer àlbum Gràcies per venir, que es publica demà i que s’espera que sigui un dels grans discs de la temporada.

També actuarà a la Salamandra el mític grup navarrès de post-punk El Columpio Asesino que van ser pioners a l’escena indie estatal barrejant l’electrònica i els sintetitzadors amb sonoritats rock i punk diuen adeu als escenaris amb la seva gira “Amarga Baja”.

El raper de Terrassa Lildami actuarà per segona vegada amb banda al Let’s, un format que va estrenar al Mercat de Música Viva de Vic sota el nom de Lildami & Bigfriends. Serà un concert especial, no només pel nou format, sinó perquè obrirà la nit Flora, el grup de pop-punk liderat per Mariona Batalla i Scotty DK que acompanyen en directe a Lildami.

Els primers artistes anunciats per actuar a El Pumarejo són els britànics Fujiya & Miyagi. El grup de Brighton té una llarga trajectòria amb nou àlbums publicats i gires internacionals que han passat pels principals festivals del món i que els han dut a telonejar llegendes com New Order o Rodriguez.

La nova sala de la ciutat, la Sala River, comptarà amb l’artista salmantina Cristina Len, que fusiona la música electrònica amb sonoritats de la seva terra -cants tradicionals charros i samplers de pandero de Peñaparda, castañuelas charras o percussió de culleraamb pop indie i r’n’b.

A l’Espai Zowie hi haurà una nit de punk-pop underground amb els valencians La Culpa i els barcelonins Los Yolos; dos grups emergents que serveixen a la perfecció sonoritats i melodies garage, punk i pop. També actuaran en aquesta sala els granadins Colectivo Da Silva, una banda amb una sonoritat pròpia basada en el lo-fi i la percussió; GIN, una artista emergent del Baix Llobregat amb influències que van del jazz al pop; les madrilenyes Las Petunias amb el seu “punk mono”; i els malaguenys La Trinidad, per molts un dels millors grups de rock de l’estat.