La Guàrdia Urbana ha localitzat i desallotjat una festa il·legal la passada matinada a un local industrial de l’avinguda de Pau Casals del Centre que s’havia convocat a través de xarxes socials. Davant la presencia de més d’un centenar de persones, la polica local ha requerit la presencia dels Mossos d’Esquadra per dur a terme l’operatiu.

La festa se celebrava a la segona planta d’una nau industrial. Els efectius policials han desallotjat 135 persones i han localitzat el responsable de la festa. La Guàrdia Urbana ha aixecat acta per infraccions greus, com falta de sistemes de prevenció i seguretat en cas d’emergència i la manca de llicència municipal.

Segons el mitjà digital Crònica Global, les entrades per a la ‘rave’ es venien a través de xarxes socials a 15 euros, però sense indicar on s’havia de celebrar. Anunciava 10 hores de música elèctronica amb diversos DJ, segons han denunciat fonts del sector de l’oci nocturn que apunten a un segell discogràfic de música electrónica com a organitzadors no professionals de la festa.