El proper dimarts, 4 d’octubre i al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran, la Fundació La Vinya i Amics de la Gent Gran organitzen una sessió de “Benestar i Risoteràpia” que es farà al Centre Cultural de Bellvitge. Una festa per a la gent gran per enfortir la seva salut mental.

Al llarg d’una hora i mitja, de 17 a 18,30 hores, la gent gran tindrà un espai per riure i veure com l’humor és una eina per netejar el pensament i deixar-se anar tot seguint les indicacions de la gent que fa els tallers “Vive de la Risa”.

Enfortir la salut mental és necessari per evitar caure en depressions, ansietats i altres trastorns que, malauradament, són cada vegada més habituals. Molta gent gran s’ha vist afectada per la pandèmia amb un augment important del nombre de persones que no han tingut contacte amb ningú i han vist agreujats els seus problemes de salut mental.

Amb aquesta festa es vol arribar al màxim de persones possibles per aportar recursos que puguin posar en pràctica en el seu dia a dia i viure la vida de la manera més positiva que es pugui. Tot plegat en uns barris, Bellvitge i Gornal, especialment envellits.

La participació a l’acte és gratuïta però cal la inscripció prèvia que es pot fer a les parròquies de Bellvitge i el Gornal.