Fundació Esportiva L’H Atlètic s’ha marcat com a objectiu lluitar per ascendir a la 1a Catalana femenina de futbol. L’equip ha mantingut la plantilla de la temporada passada i ha fitxat noves jugadores amb la idea de ser més competitives.

La quarta plaça assolida la temporada passada a la 2a Catalana va deixar molt bones sensacions a les jugadores i el cos tècnic. Un optimisme que en aquesta pretemporada s’ha vist accentuat després d’haver guanyat el Trofeu “Ciutat de L’H” celebrat el passat mes d’agost.

Tot i acumular pocs dies d’entrenaments, les jugadores van tornar a mostrar un joc fluid i efectiu, fent palès que es tracta d’un conjunt ben treballat. De cara al nou curs des de la Fundació L’H Atlètic volen presentar batalla per pujar a la 1a Catalana.

L’entrenador riberenc Dani Barnés ha indicat que “aquest any l’objectiu ha de ser més ambiciós, no parlaré d’ascens perquè les temporades són molt llargues i passen moltes coses. Però si l’equip manté la bona dinàmica del curs passat segur que cada diumenge competirem de tu a tu amb tothom. Hem de demostrar que som un equip ben treballat”.

De les quinze jugadores que hi havia la temporada passada, enguany continuen catorze. Per tal de ser més competitives i augmentar el nivell d’exigència, la Fundació ha fitxat quatre jugadores. “Han vingut jugadores noves perquè sabem que les lligues son llargues i volem tenir una plantilla àmplia. Al llarg de la temporada sempre hi ha sancions i també apareixen les lesions. El bloc però continua sent el mateix, el que hem fet és incorporar quatre jugadores noves”, ha explicat Barnés.

El debut de la Fundació L’H Atlètic a la lliga serà aquest dissabte, a casa, davant del Club Esportiu d’Elles.