La Fundació Acadèmia de Futbol L’H ha renovat a bona part de la seva plantilla i al mateix temps ha incorporat a Jordi Palasí com a nou entrenador. Aquesta temporada tornarà a disputar la 2a Catalana, on espera, com a mínim salvar la categoria.

Moltes cares noves les que presenta aquesta temporada el primer equip masculí de la Fundació Acadèmia de Futbol L’H, que tornarà a disputar la 2a Catalana. L’equip que enguany dirigeix el nou tècnic Jordi Palasí, ha deixat una bona impressió al Torneig “Ciutat de L’H”, on va arribar a semifinals.

El debut oficial serà aquest diumenge, a casa, davant del Vilanova del Camí. Des del club no es marquen objectius concrets, més enllà del clàssic partit a partit.

De fet, l’entrenador Palasí reconeix que “hem renovat l’equip i hem fet canvis a nivell esportiu. Han arribat molts jugadors joves i el primer objectiu és guanyar el primer partit de lliga. Som ambiciosos”.

El fet de ser una plantilla molt jove té com a gran avantatge que tots tenen moltes ganes de treballar i d’aprendre. Això sí, cal millorar l’actitud en els inicis de partit, on els jugadors no acaben d’estar endollats. “No tenen males pràctiques. Venen a entrenar contents. Però hem de millorar els inicis de partit, on els primers quinze minuts estem una mica freds”, comenta Jordi Palasí.

El debut de la Fundació Acadèmia de Futbol L’H serà aquest diumenge contra el Vilanova del Camí. El primer desplaçament serà la següent jornada al camp de l’Almeda.