El nou projecte de l’equip masculí de la Fundació Acadèmia de Futbol L’H ha començat la lliga amb bon peu. L’equip que ara dirigeix Jordi Palasí es setè a la classificació i confia en millorar el seu joc a mesura que els nous jugadors es vagin coneixent entre ells.

La Fundació Acadèmia de Futbol L’H comença a tenir un estil propi imposat pel nou entrenador, Jordi Palasí. L’equip acumula dues victòries, un empat i dues derrotes, totes elles com a visitant, en aquest inici de lliga a la 2a Catalana.

La plantilla va incorporar molts jugadors nous aquest estiu que mica en mica es van adaptant al sistema que vol imposar el nou cos tècnic. De moment les sensacions son bones. Potser un dels aspectes a millorar és l’efectivitat de cara a porta i saber patir quan el resultat és favorable.

El proper partit de la Fundació Acadèmia de Futbol L’H serà aquest diumenge a casa, quan rebi la visita del Molins de Rei. Un equip que no ha començat amb bon peu la lliga i que acumula quatre jornades sense conèixer la victòria.