La Florida ha celebrat la seva Festa Major amb unes jornades plenes d’activitats culturals i d’oci. L’epicentre d’aquestes festes ha estat ubicat a l’avinguda Electricitat amb el carrer Aigües del Llobregat, on s’han realitzat la majoria dels concerts i les orquestres, activitats de molt èxit entre joves i no tan joves, que han omplert el seu aforament.

Un altre escenari important al barri ha estat el de l’Avinguda de la Primavera amb el carrer Aigües del Llobregat, on s’han fet activitats com una cercavila de gegants que han recorregut els carrers del barri, tallers infantils o una actuació de cabaret que ha estat la cloenda de les festes d’aquest any.

Aquest any les festes presenten una novetat, la festa dels animals. “Aquest any presentem aquesta festa com a novetat per conscienciar a la gent sobre com s’han de tractar els animals. Després també trobarem els elements clàssics de la Festa Major, com la cercavila o els concerts i l’orquestra”, ha declarat sobre les activitats preparades per l’edició d’enguany la presidenta de la comissió de festes, Inmaculada Martos.

A l’avinguda Miraflores s’ha instal·lat una fira de comerç, on les botigues del barri han pogut vendre els seus productes i donar-se a conèixer entre el veïnat. Han comptat amb més d’una desena de parades i, aprofitant el dia solejat, s’ha gaudit d’un molt ambient al carrer.

Des de l’organització en destaquen també la participació positiva per parts del veïnat del barri, que ha gaudit molt dels quatre dies de festa. “A la majoria els agrada molt; tot i això, alguns altres, els més propers a les festes, tenen algunes molèsties per la música. Tot i això, només són 4 dies de festa a l’any, els hem d’aprofitar”, ha explicat sobre aquest aspecte també la Inmaculada.

Altres activitats destacades d’aquestes festes han estat la paellada popular, el taller de circ social o les projeccions de cinema, entre d’altres.