L’hora de la veritat per la Florida CF arribarà aquest diumenge al migdia (12h) amb la seva estrena a la lliga. El conjunt de l’incombustible Juan Martínez s’enfrontarà al Sant Joan Despí San Pancracio amb ganes de començar una gran temporada.

No serà fàcil, ja que la Flori ha renovat a pràcticament tota la plantilla sencera. Tot i així, l’objectiu és voler lluitar a la part alta de la classificació. El tècnic Juan Martínez ha comentat que “el primer objectiu és arribar a l’aturada nadalenca entre els sis primers classificats. A partir d’aquí veurem les circumstàncies i com està l’equip. No podem negar que hi ha molta gent nova i això requereix d’una gran comunió.”

Com és habitual en els equips que dirigeix Juan Martínez, més enllà de les qualitats individuals, el que predomina per davant de tot és la cultura del treball i del sacrifici pel col·lectiu. Una màxima que continua considerant innegociable: “el nivell de treball i el nivell d’exigència individual ha de ser màxim aquesta temporada. Encara que sigui una plantilla nova no és cap excusa. Cal exigir responsabilitat des de la primera jornada.”

La participació de La Florida al Torneig Ciutat de L’H va deixar alguns dubtes, sobretot en l’aspecte defensiu. També és cert que l’equip portava només una setmana d’entrenaments. Tot i així Juan Martínez explica que “hem de treballar tots els aspectes del joc perquè tenim moltes mancances. El que no és innegociable és el treball.”

La Florida CF compartirà grup a la 3a Catalana juntament amb altres tres conjunt de la ciutat, com son el Can Buxeres, el Can Pi i l’Albirrojita.