La Florida Club de Futbol va anunciar fa uns dies la renovació de l’actual entrenador Juan Martínez, que complirà sis temporades consecutives dirigint al primer equip. El carismàtic tècnic ha fet un balanç de la temporada i ja treballa en la confecció de la plantilla. 

La bona segona volta que ha signat La Florida a la 3a Catalana ha estat clau per renovar la confiança amb l’entrenador Juan Martínez, tota una institució al club. Després que la directiva anunciés la seva continuïtat, el mateix tècnic va assegurar en to d’humor que va ser l’últim en assabentar-se.

El balanç de la temporada ha estat força bo per Juan Martínez, reconeixent que a la segona volta els seus jugadors van mostrat un gran nivell. Però, a partit d’ara, diu que cal començar a pensar ja en el proper curs. I és que aquest juny i juliol son mesos de moltes negociacions amb jugadors que, per al mister de La Florida, es fan massa llargues.

Una de les dades més positives de La Florida aquesta temporada és que ha guanyat tots els derbis que ha disputat tret de l’empat amb l’Hospitalense a la última jornada.