Els actes de la 55a edició de la Renovació La Flama de Llengua Catalana comencen aquest cap de setmana a Prada de Conflent i tindran protagonisme del 5 al 25 de febrer a L’Hospitalet.

El Club Muntanyenc de L’Hospitalet és l’encarregat d’acollir aquest esdeveniment que s’organitza com a reconeixement a la figura Pompeu Fabra, i que cada any assumeix l’encàrrec una entitat excursionista.

L’acte de benvinguda serà aquest dilluns al Casino del Centre, a les 19.30 h, i posteriorment la Flama quedarà custodiada al vestíbul de l’Ajuntament.

Durant el mes, tot un seguit d’actes com xerrades, col·loquis, excursions, curtmetratges i cant coral, commemoraran l’arribada per primera vegada a la ciutat de la Flama de la Llengua. [Programa d’actes]

Toni Monrós, membre de la comissió Flama 2024 ha reconegut “ens fa molta il·lusió perquè una ciutat com la nostra encara no l’havia pogut acollir. Posarem el nostre granet de sorra per cuidar la llengua i aconseguir-ne una major presència en el dia a dia”.

El cartell de la Flama de la Llengua Catalana ha estat elaborat per Senyi Huang, alumna de l‘Escola Superior de Disseny Serra i Abella i va ser presentat el passat desembre.