Aquest dissabte, 15 de Juny, arrenca la Festa Major de Granvia Sud i ho fa amb un cavi de dates. Tradicionalment el gruix d’activitats coincidia amb la revetlla de Sant Joan i enguany s’avança a aquest pròxim cap de setmana, tot i que el dia 23 també se celebrarà el sopar de revetlla a la plaça dels Veïns.

A l’espai de l’entrevista, el Cristian Gil, membre de la Comissió de festes de Granvia Sud, ha explicat que aquest canvi de dates ve motivat per la necessita d’un relleu generacional. De fet, afirma que “la comissió de festes no ens vèiem amb cor de muntar un any més la festa major. I quan ho vam comunicar, la regidora del barri i el centre cultural de Santa Eulàlia i Granvia Sud ens van voler ajudar i per qüestions d’agenda s’havia de fer aquest cap de setmana”.

La festa començarà dissabte a les 10:30h a la Plaça dels Veïns amb el JugaCirc, un munt d’activitats familiars relacionades amb el món de circ. A les 12.30h a la Plaça del Repòs es farà la Graellada popular. I ja al vespre a les 21.30 h, a la Plaça dels Veïns, es farà un sopar de germanor i un espectacle d’animació i comèdia LGTBIQ i feminista. Tot seguit hi haurà un espectacle amb orquestra

Diumenge també a la Plaça dels Veïns a partir de les 10:30h arriba una de les novetats d’enguany, el circuit de cotxes caminadors ecològics. Un circuit per a la primera infància, de 18 mesos a 5 anys, per gaudir del joc lliure i espontani. Cotxes de policia, ambulàncies, descapotables i tricicles que circulen per un circuit amb senyals viàries, semàfors i cons.

A les 12h començarà el concert familiar de Festa Major amb Més Tumàcat i la seva proposta per acabar amb l’avorriment del món amb imaginació, pallassos, humor i música.

I la primera part de la festa finalitzarà a les 22h a la Plaça dels Veïns amb Havaneres amb La Vella Lola Durant i el tradicional rom cremat.

 El dia de la revetlla, el diumenge 23 de juny. A les 21:30 es farà el tradicional Sopar de revetlla de Sant Joan amb animació i música en directe.