La Festa Major de Granvia Sud ha estat tot un èxit. Aquest any es van veure en la necessitat de donar-li un relleu generacional a la festa i des de la Comissió de Festes no es van veure amb cor de poder organitzar-la. Tot i això, des de la regidoria del barri i amb l’ajuda dels centres culturals de Santa Eulàlia i Granvia Sud, van poder organitzar la festa.

Entre les activitats més destacades es troba JugaCirc, on s’han organitzat activitats familiars relacionades amb el món del circ; el tradicional sopar de germanor o les activitats organitzades a la Plaça dels Veïns, com un concert del grup musical i humorístic per a nens, Més Tumàcat o un circuit amb cotxes caminadors ecològics.

Sopar de germanor. Foto de Gabriel Cazado

Aquesta festa tradicionalment s’ha celebrat coincidint amb la revetlla de Sant Joan i aquest any s’ha avançat prop d’una setmana, amb gran èxit de participació i reunint a gran part del veïnat del barri. “Som voluntàries de tota la vida de la comissió. Aquesta festivitat té vida per molts anys. Tothom té ganes que arribi la festa i aprofitem per trobar-nos tots els veïns, que feia molt de temps que no ens veiem. A més a més, ara hi ha molta joventut, amb canalla nova, que s’han instal·lat als pisos nous i que s’han integrat moltíssim, i això és fonamental, que hi hagi gent nova”, han declarat la Gal·la i la Maria Àngels, que col·laboren com a voluntàries amb la Comissió de Festes del barri.

Des de la Comissió celebren l’èxit de la jornada i destaquen el treball conjunt que han fet amb les entitats del barri per tal que tothom pogués gaudir d’unes bones festes. “Aquest any les 3 associacions del barri hem treballat conjuntament per poder dur a terme aquestes festes. L’equip humà ha estat molt gran i la participació dels veïns, com calia esperar, boníssima. Moltes famílies han baixat, molt veïnat ha participat i s’ho han passat molt bé”, ha explicat en Cristian Gil, membre de la Comissió.

Foto de Gabriel Cazado

De cara l’any vinent esperen poder tornar a repetir l’èxit de l’actual edició i tornar a preparar moltes activitats pel veïnat del barri.