Els barris de Collblanc i la Torrassa s’han omplert des de divendres d’activitats per a tots els públics per celebrar l’esperada Festa Major. Unes festes molt equilibrades en actes tradicionals i moderns, repartits per la carretera de Collblanc, el Parc de la Marquesa i la Plaça Espanyola.

“Són tres dies que fan que el barri estigui més alegre, que és l’important, i que els veïns ens relacionem i ens ho passem bé amb les activitats i espectacles variats” explica Carme Morro, presidenta de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa.

Aquest dissabte a la tarda ha sigut el torn de l’actuació dels grups de pop-rock de l’EMMCA, que han fet de la festa del barri la seva cita anual d’inici d’estiu. Els veïns tampoc s’han volgut perdre les acrobàcies més increïbles al ritme de la música urbana, amb el campionat de break dance que ha fet parada a Collblanc-La Torrassa per escollir un dels finalistes de l’Hospitalet Breaking Contest 2025.

Angel Patiño, conegut amb el sobrenom de “Kadoer”, és el director d’Street Dance Area, que impulsa la competició: “És una gran alegria que des dels barris donin suport a la cultura de carrer i la gent jove, que a més s’apropa a gaudir de les festes”

Festa de la Diversitat

La festa al districte no s’acaba fins el dissabte 22 de juny, que es farà una concentració al Mercat de Collblanc per celebrar l’aniversari dels Gegants de la Ciutat.