Dimecres 12 de juny comença la Festa Major de Can Serra. Ho farà amb la lectura del pregó a càrrec del perruquer Eloy Valderrama. El gruix de les activitats arrencaran demà dijous i tindran continuïtat fins al mateix diumenge a la nit.

Així doncs, el barri de Can Serra es vesteix de gala amb l’arribada de la seva Festa Major. Per davant hi hauran quatre dies seguits plens de música, exhibicions de tota mena, tallers infantils, molta gastronomia, i les activitats més tradicionals que no poden faltar.

“Les de Can Serra són, sens dubte, una de les festes majors més arrelades i amb un ambient molt familiar. L’oferta és àmplia i per a totes les edats”, assegura el president del Grup de Festes de Can Serra, Juan Carrillo.

Com sempre, la plaça de la Carpa i el seu entorn, seran els espais on es concentraran els actes. Cal destacar el cercavila de dijous al vespre amb diferents gegants i capgrossos, els concerts de divendres a la nit amb el grup de versions Los Mejores, i la banda de rock andalús Maymona.

La botifarrada de dissabte al matí no falta mai a la Festa Major de Can Serra

Dissabte començarà amb la fira de Comerç al carrer i la clàssica botifarrada al mercat, i continuarà amb molta més música. Ja diumenge serà el torn de la tradicional Missa de Festa Major oficiada pel pare Enric Canet i cantada pel cor de l’Hermandad Rociera Pastora Almonteña de L’Hospitalet.

Al llarg de tot el cap de setmana es podrà gaudir de Can Serra de Tapes 2024, una ruta gastronòmica pels diferents establiments de restauració del barri.