Ni el vent ni l’amenaça de la pluja han pogut aturar l’èxit de convocatòria de la Trobada d’hivern de la Xarxa de Projectes Juvenils de L’Hospitalet, un espai bimensual que permet la coordinació i l’intercanvi de les entitats socioeducatives i els projectes que treballen amb joves a la ciutat.

A l’hora de preparar la trobada, s’ha creat el “Grup motor de joves de la Xarxa”, que s’han encarregat de pensar i dissenyar les activitats per als seus companys, i també relacionar-les amb les diferents cultures del món. “L’objectiu era posar-nos en la pell d’aquells que no són d’aqui” explica l’Angelina, que ha format part del grup motor com a representant del Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons, juntament amb els seus companys Alba i Angel: “A les reunions hem pensat en activitats que a nosaltres ens agradaria fer per divertir-nos”.

Els participats han pogut trobar un joc de “match”, un taller de customització d’accessoris, concursos de ball o un futbolí gegant, entre d’altres. L’esdeveniment busca apropar als joves de diverses entitats i barris de la ciutat, en una tarda lúdica i educativa, que els serveixi també com a punt de coneixença. La regidora de Drets Socials, Laura Garcia Manota ha posat en valor la trobada com una “eina d’integració i perquè els joves tinguin referents positius en el lleure”.