L’Hospitalet dóna el tret de sortida a les celebracions del Dia d’Andalusia. Divendres, l’Auditori Barradas va acollir la presentació del cartell de la 36ena edició de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia. Enguany seran el 17 i 18 de febrer a La Farga i la ciutat convidada serà Sevilla.

Entre les activitats, no faltaran el Festival d’Entitats, la missa romera o l’ofrena floral l’olivera. Els artistes convidats en aquesta edició són els músics Nolasco i Manu Tenorio.

Música, ball i gastronomia són els pilars dels actes que es duran a terme entorn de la celebració del Dia d’Andalusia, en un programa en què treballen conjuntament les divuit entitats que conformen la FECEAL’H, per donar a conèixer la cultura andalusa i construir ponts entre les dues regions: “Volem que els i les andaluses que viuen a Hospitalet puguin estar una mica més a prop de la seva terra, i que els hospitalencs es puguin impregnar de la cultura andalusa”, ha explicat la seva presidenta, Laura Atoche.

En paral·lel a les jornades commemoratives, el Teatre Joventut acollirà el 24 de febrer el Memorial Antonio Mairena, que arriba a la 41ena edició com un dels festivals de flamenc de referència al país.