La temporada passada es va formar un nou equip femení a la Fundació Esportiva L’Hospitalet Atlètic amb la idea de consolidar-lo en el temps. Aquest objectiu no només s’ha complert, sinó que  ara pot presumir de ser l’equip revelació de la 2a Catalana, amb una meritòria cinquena posició a tres punts de distància del segon classificat.

L’únic aspecte a millorar és de tenir una plantilla més àmplia, ja que ara mateix només es disposa d’una quinzena de jugadores. La segona entrenadora, Laura Albaladejo, ha subratllat que “ja estem acostumades a aquesta situació. Som quinze jugadores, i s’han donat casos d’haver d’afrontar un partit amb onze futbolistes. Això sí, les que hi som, sempre responen i mai fallen”.

Aquesta temporada des de la Fundació es mostren més ambicioses. El joc cada dia és millor i son l’equip amb menys gols encaixats: cinc en vuit jornades disputades. El següent repte passa per competir davant dels millors conjunts de la lliga. “Aquesta temporada ja es comença a notar que hi ha millors connexions al terreny de joc. Ara la idea es estar a dalt i això passa per guanyar als millors equips”, ha explicat la jugadora Patri Albaladejo.

I el proper partit de lliga serà precisament contra el líder, l’Espanyol C. Un duel de màxima exigència on no descarten donar la sorpresa, o com a mínim treure un empat. Laura Albaladejo ha indicat que “tenim moltes ganes de jugar contra l’Espanyol. Posarem intensitat per poder competir de tu a tu”.

La FE L’Hospitalet Atlètic ha guanyat set partit i n’ha perdut un. Porta anotats vint-i-nou gols i n’ha rebut només cinc.