La Fundació Academia L’Hospitalet és el primer semifinalista del Torneig Ciutat de L’Hospitalet després d’imposar-se per dos gols a zero al CEE Collblanc Torrassa. I empatar a un gol amb l’Albirrojita.

La Fundació Academia L’Hospitalet és el primer semifinalista del Torneig Ciutat de L’Hospitalet després de superar en el seu triangular al CEE Collblanc Torrassa i a l’Albirrojita.

La FAF L’Hospitalet es va imposar per dos gols a zero, gols de Taoufik, al CEE Collblanc Torrassa. En el segon partit l’equip de l’Albirrojita va guanyar al Collblanc Torrassa amb gol d’Esteban Amarilla. I en el tercer partit, el FAF L’Hospitalet i l’Albirrojita van empatar a un gol. Aquest empat ja servia a la Fundació Academia L’Hospitalet per clasificar-se per la semifinal de dissabte.

En el partit entre la FAF L’Hospitalet i l’Albirrojita, l’Acadèmia es va avançar amb gol de Rubén Fernández “Mara”, i a manca de 5 minut l’Albirrojita va empatar amb gol del fitxatge d’aquesta temporada, Pedro Cristaldo.

Dimarts es coneixerà el següent semifinalista del Torneig que sortirà entre la Unificación Bellvitge, l’AC Hospitalense i el EJ Can Pi.

Els horaris dels partits d’avui són els següents:

GRUP B
Dimarts 29 d’agost
19h
UD Unificación Bellvitge
AC Hospitalense

20h
EJ Can Pi
Perdedor 1r partit

21h
EJ Can Pi
Guanyador 1r partit

Tots els partits de la fase classificatòria tindran una durada de 45 minuts, tret de les semifinals de dissabte i de les finals de diumenge que seran de 90 minuts. L’entrada per a tots els partits del Torneig serà gratuïta.