L’Ajuntament de L’Hospitalet es va sumar el passat dissabte 23 de març a la celebració de l’Hora del Planeta, amb l’apagada dels llums de la façana del Consistori, entre les 20:30 i les 21:30. Aquesta iniciativa esta promoguda per l’entitat ecologista WWF i es fa arreu del món amb l’apagada dels llums al mateix temps. Edificis i espais van quedar a les fosques. La 18ena edició de l’Hora del Planeta, va tenir la col·laboració a Espanya de més de cent empreses i prop de 300 ajuntaments.

A L’Hospitalet, en concret, durant una hora, entre les 20.30 i les 21.30h, s’han apagat els llums de la façana de l’Ajuntament i l’edifici de l’Harmonia, el projector que il·lumina la façana del Museu de L’Hospitalet, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, els fanals d’estil vuitcentista de la plaça de l’Ajuntament i el monument Vol de coloms, de l’artista Ferran Soriano, a la rotonda del carrer de Santa Eulàlia amb l’avinguda d’Amadeu Torner.

Les diferents fonts il·luminades de la ciutat ubicades a la plaça de Provençana, la plaça del Mestre Clavé i la plaça de la Cultura —així com la font dels jardins de Ca n’Arús—, que cada any se sumen a aquesta iniciativa, ja estan apagades d’ençà que les fonts ornamentals són fora d’ús a causa de la situació de sequera.