Torre Barrina s’ha transformat en La Fàbrica de Caramels dels Reis Mags. Un equip de cuiners ple d’energia s’encarrega de fer els caramels màgics que reparteixen en Melcior, en Gaspar i en Baltasar des de les seves carrosses.

Encara que la recepta és un secret molt ben guardat des de fa molts anys, el cap dels cuiners reials de la fàbrica l’ha compartit amb els nens i nenes de L’Hospitalet. Ha revelat que utilitzen aigua, fruites, molt amor i els desitjos dels infants.

Els desitjos els treuen del Bosc dels Desitjos, on s’inicia el recorregut. Allà els nens escriuen els seus desitjos més personals i demanen el que els agradaria que passés al món. El recorregut acaba a Torre Barrina on hi ha una projecció de màpping a la façana que mostra l’elaboració dels caramels.

Tot i que les entrades estan exhaurides, hi ha la possibilitat d’entrar fent cua per cobrir les baixes. La Fàbrica de Caramels es podrà visitar al Parc de la Marquesa fins al 4 de gener. L’horari de les sessions és de 17:30 a 21 hores.