Just a la mateixa vorera de davant del Teatre Joventut s’ha obert un nou espai cultural: La Diminuta. Aquest espai ha engegat la seva programació teatral aquest dies. Això sí, en un format reduït. La sala compta amb un espai d’unes 40 persones i vol oferir programació els caps de setmana.

La saleta d’arts “La Diminuta” és un projecte de la associació cultural BackUp. Agitació Cultural. La companyia que ofereix espectacles musicals, de teatre infantil i també d’adults va obrir aquesta sala per fomentar la creativitat, la pràctica i el consum cultural en totes les seves expressions.

Durant la primavera del 2023, van oferir ja els primers shows musicals i ara continuen amb la proposta dels Vermutets de la Diminuta, una lectura dramatitzada hilarant que va acompanyada d’un piscolabis i refrigeri.

Tots els caps de setmana a partir del setembre

A partir de la nova temporada al setembre, la voluntat és oferir programació teatral i musical tots els caps de setmana, i obrir l’espai de la biblioteca, per oferir tallers als veïns.

El cap de setmana vinent, encara podreu d’una nova edició del Vermutets amb l’espectacle “Senyales de Humo(R)”, programat per diumenge dia 2 de juny al migdia.