El Consell Esportiu de l’Hospitalet va organitzar aquest cap de setmana l’edició 40 de la Diada de l’Esport Escolar. Multitud de joves i infants han pogut gaudir d’una jornada plena d’activitat física. L’esdeveniment, que ha canviat una mica el format, s’ha convertit en una gran festa final de curs, oberta a tots els joves esportistes de la ciutat.

Edu Galí, director de l’entitat, “Hem volgut fer una gran festa separada dels Jocs Escolars, oberta a tots els esportistes de la ciutat. I hem tingut un bon dia, amb bon clima i molta participació, així que estem molt contents”.

Unes 5.000 persones, entre participants i familiars, es van apropar diumenge a la zona esportiva de la Feixa Llarga. Novament, L’esport dansa, dins el poliesportiu municipal Sergio Manzano, va ser l’acte més multitudinari, amb 800 participants i més de 2.000 familiars i amics entre els espectadors, un fet que va obligar a fer torns durant tot el dia.

La resta d’activitats es van dur a terme a l’exterior, amb les competicions de futbol 3×3, el voleibol 2×2 i el bàsquet 3×3 i altres activitats que van completar la proposta com escacs, inflables, pinta-cares i malabars.

Ara que ja s’apropa el final de la temporada escolar, el president del Consell Esportiu, Lluís Dorado, ha volgut agrair la feina incansable d’entitats, clubs i col·laboradors: “Sense el treball dia a dia que fan cadascú en les seves entitats, nosaltres no seríem capaços de fer trobades de tant èxit com la Diada de l’Esport Escolar”.

Un cop celebrada la Diada, el Consell ja prepara la resta d’actes pendents abans d’acabar el curs. Les finals a 4 dels esports d’equip, previstes pel 10 i 11 de juny, i la Festa dels Valors, que serà el pròxim dijous 4 de juliol.