Els dies finals del mes de maig són sinònim de Diada de l’Esport Escolar. El Consell Esportiu de L’Hospitalet organitza, un any més, aquesta gran festa que repeteix escenari, el Poliesportiu municipal Sergio Manzano i els voltants, i que aquest dissabte arriba a la 40a edició.

“Tindrem diferents activitats esportives: la jornada d’esport dansa, una competició de voleibol 2×2, una altra de futbol 3×3 i la trobada final d’escoles de bàsquet”, explica el director del Consell Esportiu, Eduard Galí.

Això quant a les activitats amb inscripció prèvia o dins dels Jocs Escolars. Però la Diada és molt més i per això també hi haurà nombroses propostes de lliure participació de les quals podran gaudir tots els assistents, com inflables, pinta-cares, o escacs. “Al final la nostra idea és que la Diada sigui una festa esportiva en la qual no només tinguin cabuda els infants que participen en les nostres activitats”, explica Galí.

El plat fort, quant a assistència, de la Diada de l’Esport Escolar és la jornada d’Esport Dansa, que reuneix a unes 2.000 persones entre esportistes i familiars. Sumats els assistents a la resta d’activitats, s’espera que aquest dissabte passin per la Feixa Llarga unes 5.000 persones.