Falten deu dies per a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet i ja es pot dir que és de rècord, 5.100 persones ja han formalitzat la seva inscripció i, per tant, el pròxim 13 d’abril es viurà la cursa més multitudinària de les 14 edicions que s’han organitzat a la ciutat.

Una xifra que s’espera que creixi més en els pròxims dies i que omplirà l’entorn de la Plaça Europa d’atletes per a les dues curses previstes: 5 i 10 km. Així ho han fet saber els responsables de la competició en la presentació que s’ha dut a terme aquest dimecres al Centre Comercial Gran Via 2.

“Per a nosaltres és un orgull que L’Hospitalet organitzi la cursa nocturna més important que hi ha en aquests moments”, explicava Maite Revilla, regidora d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Una competició que, a més, tornarà a ser solidària. El company de viatge d’enguany serà la Gasol Foundation, entitat que té com a principal objectiu combatre l’obesitat infantil i promoure l’alimentació i els hàbits saludables. “És un espai magnífic per promocionar l’activitat física i apropar-la a la ciutadania, i a més ens dona molta visibilitat per donar a conèixer la nostra causa”, explica Laura Lorenzo, responsable de comunicació de la Gasol Foundation.

Les inscripcions, encara obertes, es poden formalitzar a través del web https://cursanocturnalh.cat/ o de forma presencial als poliesportius municipals de Bellvitge “Sergio Manzano” i del Centre “Marcel·lí Maneja”.

Com a novetat, les curses infantils comptaran amb voluntaris provinents de l’alumnat de 1r de Batxillerat de l’IES Mercè Rodoreda. Els alumnes que vulguin, a més, podran participar de forma gratuïta a la cursa. Tot dins el projecte “Ens preparem per a la Nocturna” impulsat pel centre educatiu.