13, 14, 21 i 4.000. Sobre aquests guarismes gira la Cursa Nocturna de L’Hospitalet 2024, que tindrà lloc el 13 d’abril i que en aquesta 14a edició mirarà de superar les 4.000 participacions de l’any passat. Les inscripcions per a l’edició d’enguany ja son obertes al web de la Cursa Nocturna.

La cita, doncs, serà el 13 d’abril, a les 9 del vespre, a la plaça Europa, on es farà el tret de sortida.

Com és habitual, hi haurà recorreguts de 5 i 10 kilòmetres, a més de curses per a infants de menys de 14 anys. El preu de les inscripcions és d’entre 11 i 16 euros i hi inclou assegurança i obsequis promocionals, a més de l’avituallament, com la fideuà final, tot un signe d’identitat de la prova.

Les inscripcions es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

La Curs Nocturna tornarà a ser una prova on coincidiran corredors i corredores ja amb certa experiència, amb persones de totes les edats, des de canalla a gent gran, que li donaran caliu popular.

I tornarà a tenir un vessant solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà a la Fundació Gasol, que treballa la prevenció de l’obesitat infantil mitjançant l’activitat física i la resta d’hàbits saludables. Igualment, s’habilitarà un dorsal 0 per fer contribucions extres de 10 euros.